97 72 01 34

Sammensæt menuen selv – min. 10 kuverter



  UH IH
Brunch

3 slags pålæg, lun leverpostej med bacon, 
scrambled eggs, bacon og brunchpølser, pandekager med ahornsirup, 3 slags ost, marmelade og lille frugtfad, 2 slags hjemmebagte boller, diverse rugbrød og grovbrød samt smør
165,- 185,-

 

Smørrebrød

Smørrebrød (snitter) 25,- 30,-
Alm smørrebrød 30,- 35,-
Luksus smørrebrød 35,- 40,-
Stjerneskud 75,- 85,-
1 stk. franskbrød med rejer 52,- 62,-
1 stk. franskbrød med rullepølse eller ost 30,- 35,-
Trekantsandwich 20,- 25,-
Sandwich med mørkt landstykke 40,- 55,-
Pindemadder 12,- 15,-

 

Frokostretter

Marineret sild med karrysalat 25,- 28,-
Kryddersild med løg og kapers 25,- 28,-
Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade 30,- 35,-
Rejer med mayonnaise og citron 45,- 45,-
Ferskrøget laks med spinat og røræg 37,- 45,-
Gravad laks med sennepsdressing 37,- 45,-
Laksekræmmerhus med flødepeberrod 37,- 45,-
Torskefad med sennepsdressing, rejer og asparges 44,- 52,-
Røget ål med røræg 40,- 48,-
Tartelet med høns i asparges 25,- 30,-
Tunmousse med kaviart og rejer 45,- 48,-
Mørbradbøf med champignon a la cremesauce 40,- 45,-
Porretærte 25,- 30,-
Orientalsk tærte 25,- 30,-
Kyllingetærte 25,- 30,-
Laksetærte 25,- 30,-
¼ kylling med agurkesalat 30,- 35,-
Kold roastbeef med kartoffelsalat 45,- 50,-
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat 45,- 50,-
Majspandekager med fyld, okse, skinke eller kalkun 50,- 55,-
Rissalat med kylling, majs og ærter 30,- 38,-
Maskeret blomkål med æg og rejer 40,- 45,-
Kold kogt skinke med broccoli-terrine 32,- 40,-
Lun skinke med braiserede grøntsager 45,- 50,-
Tørret skinke med melon 35,- 40,-
Lun leverpostej med bacon og champignon 20,- 27,-
Roastbeef med ristede løg og remoulade 22,- 28,-
Kold kamsteg med rødkål og surt 18,-  25,-
Rullepølse med sky og løg 18,-  25,- 
Osteanretning med 5 slags delikatesseoste, kiks og druer 55,- 65,- 
Brie med kiks og druer 45,- 50,- 

  

Frugtsalat 35,- 45,-
Frugttærte med cremefraice 30,- 38,-
Marcipantærte med cremefraice 30,- 38,-

 

Hjemmebagt møllebrød med 20 boller 65,- 65,-
Græsk bondebrød 65,- 60,-
Brød og smør 15,- 15,-

  


Forretter 

Butterdejsskal med kogt og stegt rødspætte, asparges, rejer og hummersauce 69,- 75,-
Laksekræmmerhuse med flødepeberrod, asparges og flute 58,- 66,-
Gravad laks på surbrød med sennepsdressing 58,- 66,-
Røget laks med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Hellefisk med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Røget ørred med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Hvidvinsdampet rødspætter med rejer, kaviar og urtedressing 58,- 66,-
Torskefad med sennepsdressing, asparges rejer og flutes 64,- 70,-
Koldt fiskefad med røget laks, rejer, hvidvinsdampede rødspætter, muslinger, asparges og spæde blade 69,- 75,-
Tunmousse med kaviart, rejer, urtedressing og kniplingsbrød 55,- 65,-
Fisketallerken med 3 slags fisk (fx mandellaks, kulmule med rejemousse og tigerrejer eller rejeroulade med spinat, hvidhvidsdampet rødspætte og mandellaks) 67,- 75,-
Rejecocktail med dressing og flute 69,- 75,-
Rejeroulade med spinat og rejer, kaviartdressing og flute 64,- 69,-
Skaldyrssalat med muslinger, tigerrejer, chili, pasta, spæde blade, flute og kaviartdressing 69,- 75,-
Butterdejsskal eller 2 stk. tarteletter med høns i asparges 50,- 53,-
Tørret skinke med artiskokker, blommetomater, pinjekerner og Prima Donna parmasanost 52,- 57,-
Kyllingesalat på ananasring med flute 52,- 57,-
Stegt kylling på spæde blade, pinjekerner, bacon, dressing og flute 54,- 59,-

 

Stegebord

Oksefilet 59,- 65,-
Glaseret skinke 40,- 45,-
Spareribs 45,- 52,-
Svinekam 40,- 47,-
Svinekam med spinat og krydderurter 40,- 45,-
Soyamarineret mørbrad 40,- 45,-
Kyllingelår 25,- 30,-
Farseret kalkunbryst 40,- 45,-
Fyldt kalkunbryst med spinat, bacon og krydderurter 40,- 45,-
Lammekølle 50,- 55,-

  

Klassiske hovedretter

Helstegt svinekam med rødkål, hvide og brunede kartofler, surt og sødt samt skysauce 105,- 120,-
Helstegt svinekam med nye kartofler og årstidens salat samt skysauce 105,- 120,-
Kam stegt som vildt med  bønner, hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, sødt og surt samt skysauce 105,- 120,-
Sprængt svinekam med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce 105,- 120,-
Hamburgerryg med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce 105,- 120,-
Fyldt nakkefilet med hvide kartofler, grøntsager og champignonsauce 105,- 120,-
Indbagt mørbrad med flødekartofler og årstidens salat 115,- 130,-
Tyndstegsfilet med stegte kartofler og rødvinssauce 149,- 164,-
Kalvefilet med stegte petitkartofler, braiserede grøntsager og rødvinssauce 188,- 199,-
Kalveculotte med aspargeskartofler, årstidens salat og svampesauce 149,- 164,-
Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær og skysauce 135,- 145,-
Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, grøntsager, glaserede løg og skysauce

125,-

135,-
Oksefilet med stegte petitkartofler, stegte tomater og svampe, salat og rødvinssauce 189,-  199,-
Oksemørbrad med petitkartofler m. rødløg, stegte svampe, bagt tomat og rødvinssauce 215,- 235,-
Lammekølle med hvidløg og persille, flødekartofler og årstidens salat 135,-  145,-
Andesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål, halvt æble med gele og sauce  dagspris 
Dyrekølle med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, surt og sødt og sauce  dagspris 

 

Hverdagsretter

Gule ærter med flæsk og medister 125,- 130,-
Skipperlabskovs med tilbehør 125,- 130,-
Bøf stroganoff med kartoffelmos 125,- 130,-
Dansk bøf med bløde løg 105,- 125,-
Biksemad med spejlæg og rødbeder 95,- 125,-
Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og smeltet smør eller bearnaise 125,- 145,-
Mørbrad i fad med champignon, løg, cherrytomater og bacon samt petitkartofler  105,- 125,-
Koteletter i fad med porrer og peber, karry-paprika sauce og ris 95,- 110,-
Stegt kylling på løg, gulerødder og hvidløg, petitkartofler og skysauce 95,- 110,-
Okseragout med kartoffelmos, rødbeder, bacon, dild, kapers og citronskal 95,- 110,-
Alm. lasagne med blandet salat 95,- 125,-
Fiskelasagne med blandet salat 95,- 125,-
Afrikansk kylling med mandler, bacon, ris og salat 95,- 110,-
Italiensk braiseret svinenakke med petitkartofler og salat 95,- 110,-
Husarsteg med paprikakartofler, grøn salat og sauce 100,- 125,-

  

Desserter

Kagebord med 3 slags kage (fx. frugttærke m/ cremefraiche, brownie og amerikansk lagkage) 65,- 70,-
Hjemmelavet islagkage med hindbærpuré 45,- 50,-
Isrand med solbærsorbét 42,- 50,-
Pandekager med is og syltetøj 45,- 50,-
Flødefromage med rom eller mandler og kirsebærsauce 45,- 50,-
Appelsin-, Citron- eller Sherryfromage 45,- 50,-
Rubinsteinkage 54,- 62,-
Marcipantærte med frugt og flødeskum 40,- 47,-
Chokoladeskal med frugt og fløde eller hindbærmousse 39,- 47,-
Vingelérand med frugt og råcreme 48,- 56,-
Halv ananas med frugt og softice eller flødeskum 56,- 64,-
Mandelrand med softice og hindbærpuré 54,- 62,-
Desserttallerken med fx brownie, vaniljeiskugler, frugt og tiramisu 56,- 62,-
Pannacotta med frugtkompot 49,- 57,-

  

Natmad

Lune grøntsagstærter med salat 65,- 70,-
Hjemmelavede majspandekager med oksekødsfyld eller kalkun i spinat og pikantost og salat 60,- 65,-
Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør 65,- 70,-
Æggekage med bacon, purløg, tomat, rugbrød og smør 65,- 70,-
Kartoffelsalat og frikadeller 56,- 65,-
Pølser og brød med rå og ristede løg, agurkesalat, sennep, remoulade og ketchup 50,- 55,-
Boller med ost og pålæg + kaffe/the 50,- 55,-
Lille ta’ selv bord med 2 slags pålæg, lun leverpostej, 2 slags ost, rugbrød og boller 70,- 75,-
Trekant sandwich 3 slags - skinke og æg, tun, kylling 50,- 55,-
Mørke landstykker med kylling-bacon, laks, tørret skinke eller æg-rejer 40,- 55,- 
Diverse supper kan ses under ”supper”    

 

Pålægsfad

5 slags pålæg med tilbehør 80,- 85,-
5 slags pålæg med tilbehør, paté og brie 95,- 105,-
3 slags pålæg med tilbehør, lune frikadeller, kartoffelsalat og brie 95,- 105,-
5 slags pålæg med tilbehør, lun leverpostej og bacon 85,- 86,-
Paté og drueagurker, lun grøntsagstærte med skinke, lune frikadeller med kartoffelsalat og brie 95,- 105,-
Brød og smør 12,- 12,-

 

  

Supper

Klar suppe med boller og flute 55,- 60,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og flute 55,- 60,-
Muslingesuppe 65,- 75,-
Karrysuppe med kylling 65,- 67,-

 

Salater 

Blandet salat med årstidens frugt og grønt 25,- 28,-
Broccolisalat 25,- 30,-
Coleslaw 25,- 27,-
Mynteslaw med ananas 25,- 27,-
Tomatsalat med feta og oliven 25,- 27,-
Vandmelonsalat med feta og persille 25,- 27,-
Feldsalat med pære, granatæble og citrondressing 25,- 27,-
Blomkålssalat med karse 25,- 27,-
Appelsinsalat med chili og oliven 25,- 27,-
Perlebygsalat med artiskokker, soltørrede tomater og krydderurter 25,- 27,-
Pastasalat med artiskokker, soltørrede tomater og stegt peberfrugt 25,- 27,-
Grønkålssalat med æbler og nødder 25,- 27,-
Rødkålssalat med bladselleri og æbler 25,- 27,-
Salatbar med 13 forskellige ting og 2 forskellige dressinger 40,-

45,-

     
Husets olie-eddike dressing medfølger til alle salater og kan desuden købes løst for 50 kr. pr. 500g.

 

Kartofler

Råstegte petitkartofler med citron og oregano 20,- 22,-
Smørristede petitkartofler med rødløg 20,- 22,-
Kogte petitkartofler med smør og persille 20,- 22,-
Græsk kartoffelsalat med feta, oliven og stegte peberfrugter 20,- 22,-
Kartoffelsalat, nye kartofler i sennepsdressing 18,- 22,-
Kartoffelsalat, nye kartofler i cremefraice dressing 18,- 22,-
Bagekartofler med kryddersmør 15,- 20,-
Flødekartofler 18,- 22,-
Bagt kartoffelmos med kålrabi og timian 18,- 22,-
Hjemmelavet kartoffelmos 18,- 22,-

 

Sauce

Rødvinssauce 10,- 12,-
Skysauce 10,- 12,-
Bearnaisesauce 10,- 12,-
Whiskeysauce 10,-

12,-

 

 

OBS: Ved alle retter er angivet 2 priser
 
Første pris er "mad ud af huset"
ved minimum 40 middagsretter giver vi yderligere 10% rabat.
Al varm mad leveres i termokasser - klar til at rette an.
Gratis udbringning ved ordrer over kr. 2.000,-
Kørselstillæg ved ordrer under kr. 2.000,-
Tillæg for afstand under 2 km: 50 kr.
Tillæg for afstand over 2 km: 100 kr.
 
Anden pris er "mad i huset"
og er inkl. opdækning, blomster, lys, servietter, duge og servering.
Vi har selskabslokaler i alle størrelser fra 10 til 100 personer.
 
Børn under 12 år spiser til halv pris.

Min. 10 kuverter 

Ring om specialarrangementer. Vi klarer enhver opgave.
Ønskes en personlig samtale - reserver venligst tid telefonisk.
 
Der tages forbehold for prisændringer.