97 72 01 34

Sammensæt menuen selv – min. 10 kuverter

Brunch

3 slags pålæg, lun leverpostej med bacon, scrambled eggs, bacon og brunchpølser, pandekager med ahornsirup, 3 slags ost, marmelade og lille frugtfad, 2 slags hjemmebagte boller, diverse rugbrød og grovbrød samt smør 150,- 170,-

 

Smørrebrød

Smørrebrød (snitter) 20,- 25,-
Alm smørrebrød 25,- 30,-
Luksus smørrebrød 30,- 35,-
Stjerneskud 65,- 75,-
1 stk. franskbrød med rejer 48,- 58,-
1 stk. franskbrød med rullepølse eller ost 25,- 30,-
Trekantsandwich 19,- 23,-
Sandwich med mørkt landstykke 35,- 55,-
Pindemadder 12,- 15,-

 

Frokostretter

Marineret sild med karrysalat 22,- 28,-
Kryddersild med løg og kapers 22,- 28,-
Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade 28,- 35,-
Rejer med mayonnaise og citron 37,- 45,-
Ferskrøget laks med spinat og røræg 34,- 42,-
Gravad laks med sennepsdressing 34,- 42,-
Laksekræmmerhus med flødepeberrod 34,- 42,-
Torskefad med sennepsdressing, rejer og asparges 34,- 42,-
Røget ål med røræg 38,- 46,-
Tartelet med høns i asparges 23,- 30,-
Tunmousse med kaviart og rejer 36,- 42,-
Mørbradbøf med champignon a la cremesauce 35,- 42,-
Porretærte 23,- 29,-
Orientalsk tærte 23,- 29,-
Kyllingetærte 23,- 29,-
Laksetærte 23,- 29,-
¼ kylling med agurkesalat 27,- 35,-
Kold roastbeef med kartoffelsalat 40,- 48,-
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat 40,- 48,-
Majspandekager med fyld, okse, skinke eller kalkun 36,- 44,-
Rissalat med kylling, majs og ærter 28,- 36,-
Maskeret blomkål med æg og rejer 32,- 40,-
Kold kogt skinke med broccoli-terrine 30,- 38,-
Lun skinke med braiserede grøntsager 40,- 48,-
Tørret skinke med melon 29,- 37,-
Lun leverpostej med bacon og champignon 19,- 27,-
Roastbeef med ristede løg og remoulade 20,- 28,-
Kold kamsteg med rødkål og surt 17,-  25,-
Rullepølse med sky og løg 17,-  25,- 
Osteanretning med 5 slags delikatesseoste, kiks og druer 52,- 60,- 
Brie med kiks og druer 40,- 48,- 

  

Frugtsalat 32,- 40,-
Frugttærte med cremefraice 29,- 36,-
Marcipantærte med cremefraice 29,- 36,-

 

Hjemmebagt møllebrød med 20 boller 60,- 60,-
Græsk bondebrød 60,- 60,-
Brød og smør 12,- 12,-

  


Forretter 

Butterdejsskal med kogt og stegt rødspætte, asparges, rejer og hummersauce 59,- 67,-
Laksekræmmerhuse med flødepeberrod, asparges og kniplingsbrød 56,- 64,-
Gravad laks på surbrød med sennepsdressing 54,- 62,-
Røget laks med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Hellefisk med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Røget ørred med æggestand, asparges og varm flødestuvet spinat 58,- 66,-
Hvidvinsdampet rødspætter med rejer, kaviar og urtedressing 58,- 66,-
Torskefad med sennepsdressing, asparges rejer og flutes 60,- 68,-
Koldt fiskefad med røget laks, rejer, hvidvinsdampede rødspætter, muslinger, asparges og spæde blade 67,- 75,-
Tunmousse med kaviart, rejer, urtedressing og kniplingsbrød 50,- 58,-
Fisketallerken med 3 slags fisk (fx mandellaks, kulmule med rejemousse og tigerrejer eller rejeroulade med spinat, hvidhvidsdampet rødspætte og mandellaks) 67,- 75,-
Rejecocktail med dressing og flute 56,- 64,-
Rejeroulade med spinat og rejer, kaviartdressing og flute 58,- 66,-
Skaldyrssalat med muslinger, tigerrejer, chili, pasta, spæde blade, flute og kaviartdressing 56,- 64,-
Butterdejsskal eller 2 stk. tarteletter med høns i asparges 45,- 53,-
Tørret skinke med artiskokker, blommetomater, pinjekerner og Prima Donna parmasanost 49,- 57,-
Kyllingesalat på ananasring med flute 49,- 57,-
Stegt kylling på spæde blade, pinjekerner, bacon, dressing og flute 51,- 59,-

 

Stegebord

Oksehøjreb 57,- 65,-
Oksetyndsteg 52,-  60,-
Roastbeef 52,-  60,-
Glaseret skinke 35,- 43,-
Spareribs 40,- 48,-
Svinekam 30,- 38,-
Svinekam med spinat og krydderurter 35,- 43,-
Soyamarineret mørbrad 35,- 43,-
Kyllingelår 19,- 25,-
Farseret kalkunbryst 35,- 43,-
Fyldt kalkunbryst med spinat, bacon og krydderurter 35,- 43,-
Lammekølle 39,- 47,-

  

Klassiske hovedretter

Helstegt svinekam med rødkål, hvide og brunede kartofler, surt og sødt samt skysauce 101,- 116,-
Helstegt svinekam med nye kartofler og årstidens salat samt skysauce 101,- 116,-
Kam stegt som vildt med  bønner, hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, sødt og surt samt skysauce 105,- 120,-
Sprængt svinekam med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce 101,- 116,-
Hamburgerryg med hvide kartofler, grøntsager og lys skysauce 101,- 116,-
Fyldt nakkefilet med hvide kartofler, grøntsager og champignonsauce 100,- 115,-
Indbagt mørbrad med flødekartofler og årstidens salat 115,- 130,-
Tyndstegsfilet med stegte kartofler og rødvinssauce 149,- 164,-
Kalvefilet med stegte petitkartofler, braiserede grøntsager og rødvinssauce 188,- 199,-
Kalveculotte med aspargeskartofler, årstidens salat og svampesauce 149,- 164,-
Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær og skysauce 129,- 144,-
Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, grøntsager, glaserede løg og skysauce 118,- 133,-
Oksefilet med stegte petitkartofler, stegte tomater og svampe, salat og rødvinssauce 179,-  194,-
Oksemørbrad med petitkartofler m. rødløg, stegte svampe, bagt tomat og rødvinssauce 199,- 214,-
Lammekølle med hvidløg og persille, flødekartofler og årstidens salat 125,-  140,-
Andesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål, halvt æble med gele og sauce  dagspris 
Dyrekølle med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, surt og sødt og sauce  dagspris 

 

Hverdagsretter

Gule ærter med flæsk og medister 100,- 115,-
Skipperlabskovs med tilbehør 100,- 115,-
Bøf stroganoff med kartoffelmos 100,- 115,-
Dansk bøf med bløde løg 95,- 110,-
Biksemad med spejlæg og rødbeder 85,- 100,-
Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og smeltet smør eller bearnaise 100,- 115,-
Mørbrad i fad med champignon, løg, cherrytomater og bacon samt petitkartofler  105,- 120,-
Koteletter i fad med porrer og peber, karry-paprika sauce og ris 95,- 110,-
Stegt kylling på løg, gulerødder og hvidløg, petitkartofler og skysauce 95,- 110,-
Okseragout med kartoffelmos, rødbeder, bacon, dild, kapers og citronskal 95,- 110,-
Alm. lasagne med blandet salat 85,- 100,-
Fiskelasagne med blandet salat 95,- 110,-
Afrikansk kylling med mandler, bacon, ris og salat 95,- 110,-
Italiensk braiseret svinenakke med petitkartofler og salat 95,- 110,-
Husarsteg med paprikakartofler, grøn salat og sauce 100,- 115,-

  

Desserter

Kagebord med 3 slags kage (fx. frugttærke m/ cremefraiche, brownie og mokkalagkage) 60,- 68,-
Hjemmelavet islagkage med hindbærpuré 42,- 50,-
Isrand med solbærsorbét 42,- 50,-
Pandekager med is og syltetøj 42,- 50,-
Flødefromage med rom eller mandler og kirsebærsauce 42,- 50,-
Appelsin-, Citron- eller Sherryfromage 42,- 50,-
Rubinsteinkage 54,- 62,-
Marcipantærte med frugt og flødeskum 39,- 47,-
Chokoladeskal med frugt og fløde eller hindbærmousse 39,- 47,-
Vingelérand med frugt og råcreme 48,- 56,-
Florentinerkurv med frugt og flødeskum 54,- 62,-
Halv ananas med frugt og softice eller flødeskum 56,- 64,-
Mandelrand med softice og hindbærpuré 54,- 62,-
Desserttallerken med fx brownie, vaniljeiskugler, frugt og tiramisu 56,- 62,-
Pannacotta med frugtkompot 49,- 57,-

  

Natmad

Lune grøntsagstærter med salat 60,- 65,-
Hjemmelavede majspandekager med oksekødsfyld eller kalkun i spinat og pikantost og salat 54,- 59,-
Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør 60,- 65,-
Æggekage med bacon, purløg, tomat, rugbrød og smør 60,- 65,-
Kartoffelsalat og frikadeller 56,- 61,-
Pølser og brød med rå og ristede løg, agurkesalat, sennep, remoulade og ketchup 48,- 53,-
Boller med ost og pålæg + kaffe/the 48,- 53,-
Lille ta’ selv bord med 2 slags pålæg, lun leverpostej, 2 slags ost, rugbrød og boller 68,- 73,-
Trekant sandwich 3 slags - skinke og æg, tun, kylling 45,- 50,-
Mørke landstykker med kylling-bacon, laks, tørret skinke eller æg-rejer 35,- 50,- 
Diverse supper kan ses under ”supper”    

 

Pålægsfad

5 slags pålæg med tilbehør 72,- 80,-
5 slags pålæg med tilbehør, paté og brie 87,- 95,-
3 slags pålæg med tilbehør, lune frikadeller, kartoffelsalat og brie 84,- 92,-
5 slags pålæg med tilbehør, lun leverpostej og bacon 78,- 86,-
Paté og drueagurker, lun grøntsagstærte med skinke, lune frikadeller med kartoffelsalat og brie 88,- 96,-
Brød og smør 12,- 12,-

 

  

Supper

Klar suppe med boller og flute 50,- 56,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller og flute 50,- 56,-
Muslingesuppe 65,- 71,-
Karrysuppe med kylling 60,- 66,-

 

Salater 

Blandet salat med årstidens frugt og grønt 20,- 22,-
Broccolisalat 25,- 27,-
Coleslaw 20,- 22,-
Mynteslaw med ananas 20,- 22,-
Tomatsalat med feta og oliven 20,- 22,-
Vandmelonsalat med feta og persille 20,- 22,-
Feldsalat med pære, granatæble og citrondressing 20,- 22,-
Blomkålssalat med karse 20,- 22,-
Appelsinsalat med chili og oliven 20,- 22,-
Perlebygsalat med artiskokker, soltørrede tomater og krydderurter 20,- 22,-
Pastasalat med artiskokker, soltørrede tomater og stegt peberfrugt 20,- 22,-
Grønkålssalat med æbler og nødder 20,- 22,-
Rødkålssalat med bladselleri og æbler 20,- 22,-
3 slags salater 45,- 49,-
Salatbar med 13 forskellige ting og 2 forskellige dressinger 35,- 40,-
     
Husets olie-eddike dressing medfølger til alle salater og kan desuden købes løst for 50 kr. pr. 500g.

 

Kartofler

Råstegte petitkartofler med citron og oregano 18,- 20,-
Smørristede petitkartofler med rødløg 15,- 17,-
Kogte petitkartofler med smør og persille 15,- 17,-
Græsk kartoffelsalat med feta, oliven og stegte peberfrugter 17,- 19,-
Kartoffelsalat, nye kartofler i sennepsdressing 18,- 20,-
Kartoffelsalat, nye kartofler i cremefraice dressing 18,- 20,-
Bagekartofler med kryddersmør 14,- 16,-
Flødekartofler 18,- 20,-
Bagt kartoffelmos med kålrabi og timian 18,- 20,-
Hjemmelavet kartoffelmos 17,- 19,-

 

Sauce

Rødvinssauce 6,- 8,-
Skysauce 6,- 8,-
Bearnaisesauce 6,- 8,-
Whiskeysauce 6,-

8,- 

 

 

OBS: Ved alle retter er angivet 2 priser
 
Første pris er "mad ud af huset"
ved minimum 40 middagsretter giver vi yderligere 10% rabat.
Al varm mad leveres i termokasser - klar til at rette an.
Gratis udbringning (Dog ikke ved afstande over 25 km og ordrer under kr. 2000,-, hvor der beregnes kørselstillæg)
 
Anden pris er "mad i huset"
og er inkl. opdækning, blomster, lys, servietter, duge og servering.
Vi har selskabslokaler i alle størrelser fra 10 til 100 personer.
 
Børn under 12 år spiser til halv pris.

Min. 10 kuverter 

Ring om specialarrangementer. Vi klarer enhver opgave.
Ønskes en personlig samtale - reserver venligst tid telefonisk.
 
Der tages forbehold for prisændringer.